Hotell i Lorensberg

Liseberg Grand Curiosa Hotel

Liseberg Grand Curiosa Hotel är en ny och spännande tillskott till Göteborgs hotellscen, beläget i anslutning till den berömda nöjesparken Liseberg. Detta temahotell erbjuder en unik upplevelse för familjer och äventyrslystna resenärer, med en design och atmosfär inspirerad av fantasi och upptäckarlust. Här kombineras modern komfort med en lekfull och magisk miljö, vilket gör varje vistelse till ett äventyr i sig.

Liseberg Grand Curiosa Hotel

Liseberg Grand Curiosa Hotel Omdömen

Vad besökarna säger om Liseberg Grand Curiosa Hotel

Läs deras berättelser och upptäck varför Liseberg Grand Curiosa Hotel är mer än bara en plats att bo – det är en destination för oförglömliga ögonblick och varm gästfrihet.

Otroligt hotell att åka till med barn! Karusell i restaurangen, stort lekrum för dom mindre barnen fyllt med olika leksaker och spel. Spelrum för dom lite äldre, och en jättefin biosalong. Och inte tala dom rutschkanan i lobbyn!

Ida

Så bra hotell, god middag, god frukost, så fina rum. Barnen på 3 och 5 älskade hotellet, så roliga aktiviteter och upplevelser. Nära Liseberg så man kan gå och vila sig om de behövs eller lämna bagage osv. Allt var verkligen bra.

Jenny